Prova på

PROVA PÅ

Är du sugen å att testa på en hundsport, aktivering eller annars få inspiration för rolig träning men varken har tid för en hel kurs eller vet om du och din hund kommer tycka det är kul? Häng med på ett prova på tillfälle för att introduceras, testa och inspireras! 

Pawesome Puppies håller olika typer av prova på tillfällen för att du ska få en introduktion i både teori och praktik och känna efter om det är något för just dig och din hund, eller om du bara vill ha lite inspiration för att träna vidare själv hemma. 

🐶 För alla åldrar och raser, inga förkunskaper krävs! 

🦮 Max 6 ekipage per tillfälle 

Nosework

Vill du ge din hund en ny och utmanande aktivitet? Nosework är en hundsport där hundar får träna på att söka efter en specifik doft. Det är en rolig och utmanande aktivitet som man både kan använda som vardagsaktivering eller satsa på att tävla i. 

På detta tillfälle får du och din hund lära er grunderna i nosework och få möjlighet att testa på behållarsök. Du kommer att imponeras av din hunds nosförmåga och få träna på att läsa av din hunds signaler.

🗓 Ca 1,5 timme 

📍 Beroende på tillfälle 

💰 390 kr

Klickerträning och shejping

Vill du ge din hund en rolig och effektiv träning? Klickerträning och shaping är en mycket effektiv och rolig metod för träning av hundar, som ger hunden mental stimulans samtidigt som ni tränar på er kommunikation – förutsatt att man lägger upp träningen rätt.

Shejping och klickerträning är perfekt för allt från partytricks till träning av vardagsfärdigheter och ger hunden den mentala stimulans som den behöver. Du och din hund kommer att få lära er grunderna i klickerträning och shaping och hur ni ska lägga upp träningen för att göra det så roligt som möjligt för er båda och får möjlighet att prova på olika övningar.

🗓 Ca 1,5 timme 

📍 Beroende på tillfälle 

💰 390 kr

Viltspår

Ä du nyfiken på viltspår men inte sugen på att fylla frysen med klövar och blod? Låt mig ta hand om det och häng med och testa på viltspår!

Viltspår låter hunden få använda sin nos, utlopp för sina jaktinstinkter och en spännande upplevelse med blod och klöv från olika djur. På detta tillfälle lägger vi spåret tillsammans, och medan spåret ligger till sig bjuds det på fika under ett teoripass följt av att hunden får gå spåret!

🗓 Ca 2,5 timme 

📍 Beroende på tillfälle 

💰 590 kr

Dog parkour

Vill du få inspiration om hur du kan göra din omgivning till en hinderbana för att göra vardagspromenaderna roligare? Dog parkour, eller stads-/skogsagility, är en sport där man använder det som finns i ens omgivning som en hinderbana för att utmana hunden och ge den både mental och fysisk stimulans. 

Prova på tillfället är upplagt som en gemensam promenad där vi stannar för att testa olika övningar och utmana dig som hundägare i att se allt som ett möjligt hinder för dig och din hund! 

🗓 Ca 1,5 timme 

📍 Beroende på tillfälle 

💰 290 kr

Planerade tillfällen:

 

PROVA PÅ VILTSPÅR

Den 21 januari klockan 10.00-12.30 i Hagaparken!

 

 

PROVA PÅ KLICKERTRÄNING OCH SHAPING 

Anmäl intresse för att få mejl när datum är satt! 

 

PROVA PÅ NOSEWORK

Anmäl intresse för att få mejl när datum är satt! 

 

PROVA PÅ DOG PARKOUR

Anmäl intresse för att få mejl när datum är satt! 

 

Vill du hellre ha en privat vardagslydnadskurs? Eller en privatlektion? Spana in Privatträning.