Promenader

PROMENADER

Vi går gemensam promenad med olika teman för att du ska få inspiration för hur du kan göra promenaderna roligare för hunden. Teman varierar från koppelgående, inkallning, hundmöten och aktivering. Att kombinera träning av vardagsfärdigheter eller annan typ av aktivering gör att promenaderna blir mycket mer givande för hunden!

Här får hunden socialisering och öva på att vara bland andra hundar utan att hälsa, men promenaderna avslutas oftast vid en hundrastgård för dem som vill låta dem leka efter promenaden. Ni får med er matnyttiga tips beroende på vad det är för tema på promenaden, och självklart tillfälle att ställa mig frågor om allt mellan himmel och jord. 

🗓 Ett tillfälle, ca 1,5 timme

📍 Olika beroende på tillfälle

💰 295 kr

🐶 Alla åldrar, inga förkunskaper krävs! 

🦮 Max 8 ekipage (minst tre ekipage för att bli av) 

 

Planerade promenader:

 

PROMENAD TEMA KOPPELGÅENDE 18 FEBRUARI HAGAPARKEN

En promenad med fokus på att gå fint i koppel och få trevliga promenader utan drag. 

Vi går en promenad tillsammans och stannar upp längst vägen för att gör övningar för just detta. Vi ses klockan 12.00 vid Boulebaren Haga och går ca 1,5 timme.

PROMENAD TEMA INKALLNING 25 FEBRUARI HAGAPARKEN

En promenad med fokus på att boosta inkallningen! Inför koppeltvånget  den 1 mars varje år kan det vara på sin plats att lägga extra krut på inkallningen.

Vi går en promenad tillsammans och stannar upp längst vägen för att gör övningar för just detta! Vi ses klockan 12.00 vid Boulebaren Haga och går ca 1,5 timme.

Vill du hellre ha en privatlektion? Spana in Privatträning.