Äventyrsbana

ÄVENTYRSBANA

Lär känna din fyrbenta bästis och låt hunden vara hund! Våra moderna hundar lever i en för dem ganska konstig värld, med massa krav, nästintill ingen valfrihet eller möjlighet att påverka sin egna vardag och deras naturliga beteenden såsom att hoppa, skälla, rulla sig i saker, nosa som bara den, gräva i rabatter och så vidare anses som ett “problembeteende” när hunden egentligen bara är hund. Genom att låta hunden få utlopp för dessa beteenden, ge dem valfrihet och släppa alla krav för en stund sätter vi guldkant på deras vardag och låter dem få utlopp för stress och frustration, vilket enligt studier minskar så kallade problembeteenden. 

Detta är ett tillfälle där hunden får gå en bana med olika stationer för berikning, aktivering och annat kul. Här erbjuds hunden få utlopp för hela sitt känslospektra och sina inneboende beteenden såsom jakt, använda nosen, undersöka, utmana modet med stationer såsom Smakbuffé, Doftstig, Vilda Musen, Höstack och Bollhav. 

Detta är ett mycket uppskattat tillfälle för både hunden och människan, hunden får njuta av banan och människor njuta av att se en väldigt lycklig och glad hund som brukar bjuda på många skratt och du får insikter i din hunds personlighet och preferenser. Det finns endast en regel: hunden får göra precis vad den vill så länge man håller avstånd från andra hundar! Man kan även behöva räkna med att hunden behöver ett bad när den kommer hem… 

Äventyrsbanan är ett perfekt äventyr för dig med en blyg eller reaktiv hund – då banan går ut på att just öka hundens självförtroende, låta hunden avreagera sig och vara helt kravlös för en stund. Banan är uppställd med avstånd mellan stationerna och det är fler stationer än hundar för att undvika väntetid och trängsel så att alla får det avståndet som just sin hund behöver. 

🗓 Ett tillfälle, ca 2,5 timme

📍 Olika beroende på tillfälle men oftast Hagaparken

💰 695 kr

🐶 Alla åldrar, inga förkunskaper krävs! 

🦮 Max 10 ekipage

Planerade tillfällen:

INTRESSEANMÄLAN

Gör en intresseanmälan för att få meddelande om när nästa tillfälle är öppen för anmälan! 

Är du intresserad av att berika din hunds vardag och vill ha en egen berikningskonsultation? Spana in Privatträning.