PRIVATTRÄNING

Privatträning är för dig som hellre vill träna med mig ensam. Det kan vara för att antingen du eller din hund föredrar det framför kurs med andra människor och hundar eller för ni har något mer specifikt ni vill jobba på. Eller så vill du förbereda dig inför kurs hos mig eller följa upp efter kursen med privatträning eller något helt annat! 

Du kan välja att antingen boka en timme åt gången, alternativt boka ett 3-timmarspaket. Om det är något beteende som du vill ändra hos din hund rekommenderar jag 3-timmarspaketet för att vi ska kunna göra en träningsplan vid första tillfället som vi sedan följer upp, anpassar och utvecklar de två andra tillfällena. Självklart kan du alltid boka på fler timmar i efterhand om du vill. 

Jag gör både hembesök eller att vi möts ute någonstans beroende på din preferens och vad du vill träna. Priset varierar på vart vi ses för att täcka in reskostnader och restid. Du kan även boka in onlinerådgivning om du bor längre bort eller vill helst diskutera det online. 

För att boka in privatträning gör du en förfrågan via formuläret nedan, men självklart kan du även höra av dig till mig om du vill diskutera innan antingen via mejl eller telefon (Kontakt). 

Prislista

Timpris

1 400 kr/h innanför tullarna

1 700 kr/h utanför tullarna

3 timmars-paket

1 200 kr/h innanför tullarna

1 500 kr/h utanför tullarna 

Onlinerådgivning

695 kr/h