OM MIG

Mitt namn är Anna Bergström, född och uppvuxen i Stockholm och med en oerhörd kärlek och empati för djur men framförallt hundar. Jag jobbar dagtid som bolagsjurist och älskar att vara ute i naturen, självklart tillsammans med min hund Vilda! Vi tränar även lite allt möjligt, nosework, rallylydnad, agility och viltspår. 

Min tränigsfilosofi

Kort och gott grundar sig min syn på hundträning i att det ska vara kul för alla inblandade och att man alltid har en bra magkänsla. Mitt arbetssätt grundar sig på etiska värderingar och forskning där man jobbar med hunden, inte mot den. Jag tränar med belöningsbaserad träning och mina värdeord är tillit, respekt och kärlek – för ett lyckligt hundliv! 

Hundträningen ska stärka relationen och samspelet mellan hund och ägare och bygga tillit och respekt dem emellan för att matte/husse ska kunna vägleda och hjälpa hunden i sin vardag utan konflikter. Jag betonar vikten av berikning och att uppfylla hundens alla behov och att behandla hunden med respekt i alla lägen, vilket kräver en hel del tålamod.  

Utbildningar och meriter

Som den hundnörd jag är spenderar jag stor del av min fritid med att läsa böcker, lyssna på poddar och gå olika webinarier och kurser för att bredda min kunskap inom hund och hundträning. Nedan listas de som jag anser värt att nämna: 

  • Certifierad Hundinstruktör, Hundens hus (2021-2022)
  • Berikningsinstruktör, Attityd Hundkunskap (2022)
  • Mini kurs “Emotions, learning and animal training”, Karolina Westlund ILLIS (2023)
  • Masterclass “Dealing with unwanted behaviour”, Karolina Westlund ILLIS (2023)
  • Föreläsning “Kastrering av friska hundar”, Veterinär Molin AB (2023)
  • Föreläsning “Fear Free Tips for Working with Reactive Dogs”, Fear free LLC (2023)
  • Masterclass “Exploring Advanced Animal Training Concepts”, Karolina Westlund ILLIS (2024) 
 
Jag är även medlem i Sveriges Hundföretagare och Pawesome Puppies är H-märkt, dvs så uppfyller jag de utbildningskrav som organisationen ställer och åtar mig att följa föreningens stadgar och etiska ställningstagande – så att du som hundägare ska känna dig trygg när du anlitar mig.